Anne:

Ik heb inmiddels een andere (gezonde) levensstijl gekregen. Hierin is nog steeds ruimte voor koekjes, snoep en mijn grote liefde Tony Chocolonely

Anne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anne

Deze maand ben ik begonnen aan mijn vierde periode van Personal Body Plan. Door 1,5 jaar lang bezig te zijn met het invoeren van eten, gedragslessen over voeding/ trainingen en persoonlijke vragen te delen met mijn Personal Body Coach heb ik inmiddels 33 kg aan ‘Anne’ geloosd.

Daarnaast beweeg je met -29cm rond je middel ook veel gemakkelijker. Ik heb inmiddels een andere (gezonde) levensstijl gekregen. Hierin is nog steeds ruimte voor koekjes, snoep en mijn grote liefde Tony Chocolonely.

Samen met @evalunalifestyle (de beste Personal Body Coach ever) ga ik dit half jaar strijden voor de laatste 8-10kg. Ik heb er zin in! 🎉

— Anne

Het plan van Anne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.