Anne (33):

Het is een mooie en blijvende investering in jezelf!

Anne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anne

Een half jaar geleden ben ik met Personal Body Plan begonnen, met Bo Ermes als mijn Personal Body Coach. Ik wist toen niet wat me precies stond te wachten, maar ik was niet meer tevreden als ik in de spiegel keek. Ik vond dat het de hoogste tijd was voor structurele veranderingen.

Personal Body Plan is een totaalconcept: in 1 app heb je alles wat je nodig hebt om je levensstijl aan te passen. Je macro’s worden elke 5 weken berekend en zo kun jij je voeding precies afstemmen. Heel handig, al vergt het wel wat planwerk. Je krijgt daarnaast trainingsschema’s aangereikt en je krijgt dagelijks gedragslessen aangeboden. Deze lessen omschrijven heel mooi de werkelijkheid.

De meeste moeite heb ik gehad met de reacties vanuit mijn omgeving. Mensen vinden het toch gek als je bewust met voeding bezig bent en daarom ook regelmatig ‘nee’ moet zeggen tegen de alledaagse verleidingen. Uiteindelijk doe ik het voor mezelf en dat hou ik dan ook in mijn achterhoofd.

Personal Body Plan is voor mij een houvast om mijn doelen na te streven! Het is niet altijd even makkelijk of leuk. Het kost behoorlijk wat doorzettingsvermogen en planning. Maar ik ben ervan overtuigd dat dit vol te houden is voor iedereen die graag iets wil veranderen. Hoe druk of onregelmatig je leven ook is. Juist omdat je alles mag eten en er geen beperkingen worden opgelegd is dit concept zo goed vol te houden!

Zondigen mag, zolang je de draad maar weer oppakt. Dus ja, ik geniet nog altijd van chippies en chocolade. Bo Ermes is een hele fijne Personal Body Coach. Ze houdt me scherp en geeft me steeds weer nieuwe energie om door te gaan op momenten dat het even zwaar voor mij is.

Bo weet waarover ze praat en daarom ga ik ook verder met haar als coach in mijn tweede half jaar van Personal Body Plan. #teambo. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik heb ook geleerd dat ik geduld moet hebben en tevreden moet zijn met de resultaten die ik tot nu toe heb bereikt.

Voor iedereen die twijfelt: gewoon doen. Het is een mooie en blijvende investering in jezelf!

 

— Anne

Het plan van Anne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Anne

Bo Ermes (37)

4.77 / 5

487 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.