Anna:

Ik hoef niet altijd streng voor mezelf te zijn.

Anna wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anna

Ik heb er inmiddels een half jaar Personal Body Plan op zitten en ben nog steeds erg blij met mijn keuze. Ik vind het fascinerend waar mijn lichaam toe in staat is en ik had in het begin nooit gedacht zo onwijs fit te worden!

Ik voel me goed, heb balans gevonden in mijn voeding en vind het heerlijk om mijn trainingen drie keer in de week uit te voeren. Waar ik eerder dacht dat deze leefstijl niet voor mij was weggelegd, ben ik nu toch echt wel overtuigd dat consistentie inderdaad de sleutel tot succes is.

Ik ben er inmiddels achter dat ik echt niet altijd super streng voor mezelf hoef te zijn, maar ik kan best een keer losgaan op een barbecue of op een borrel; daar verdwijnt echt niet je hele progressie van. Als je daarna maar weer gewoon doorgaat waar je gebleven bent. Ik kijk nu al uit naar de resultaten die ik komend half jaar ga behalen met behulp van mijn Premium Coach Marinke.

— Anna

Het plan van Anna

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Anna

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2883 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.