Anna:

Zelfverzekerdheid, balans en kracht. Dat zijn voor mij de drie dingen die Personal Body Plan vooral heeft gebracht

Anna wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anna

Zelfverzekerdheid, balans en kracht. Dat zijn voor mij de drie dingen die Personal Body Plan vooral heeft gebracht. Ik was aan het herstellen van de ziekte van Pfeiffer toen ik begon aan Personal Body Plan.

Ik kwam van mezelf niet eens meer kunnen aankleden, naar langzaamaan weer bewegen. Ik vertrouwde alleen mijn lichaam niet meer. Dat is nu gelukkig wel anders. Maar het duurde wel even voordat ik de balans echt te pakken had en kon genieten van het proces.

Ik heb onwijs veel geleerd over mezelf, voeding en bewegen. Ik zit lekkerder in mijn vel en voel me weer mezelf. Ik sport ook met plezier nu, iets wat ik niet voor mogelijk had gehouden. Ik ben trots op mezelf als ik kijk waar ik vandaan kom.

Ik heb wel geleerd dat het niet uitmaakt wat je beginpunt is, het is altijd mogelijk om het roer om te gooien. Ik ben mezelf en mijn lichaam gaan waarderen en koesteren. Nu loop ik met plezier in bikini over het strand. Dat gun ik iedereen.

— Anna

Het plan van Anna

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Anna

Marleen van der Horst (41)

4.77 / 5

1612 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.