Anna (63):

Ik doe weer leuke kleding aan, heb weer zin in uitjes en durf mezelf weer te laten zien

Anna wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anna

In een paar maanden was ik 13 kilo aangekomen, omdat ik geblesseerd was en daardoor niet kon sporten. Een breuk in mijn tibiaplateau zorgde ervoor dat ik niet voldoende kon bewegen. Als je dan toch blijft eten alsof je dagelijks sport dan gaat je gewicht snel omhoog.

Door een collega werd ik geattendeerd op Personal Body Plan. Ik ben meteen begonnen. Personal Body Plan is voor mij een prima plan! Het biedt mij een goed eetprogramma, waarbij je kijkt naar het aantal calorieën, koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels die je dagelijks binnenkrijgt. Zo leer je elke dag weer om tot een goed resultaat te komen. Ook de trainingen, die ik in de sportschool uitvoer, vind ik leuk en m’n Personal Body Coach Iris begeleidt me goed.

Doordat ik mezelf erg dik en vet vond was ik ook niet erg gezellig meer voor mijn omgeving. Ik ben nu vier maanden bezig met Personal Body Plan en ben ik 12 kilo lichter, zonder daar eigenlijk teveel moeite voor te doen. Nu doe ik weer leuke kleding aan, heb ik weer zin in uitjes en durf ik mezelf weer te laten zien.

— Anna

Het plan van Anna

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Anna

Iris Cremers (49)

4.68 / 5

252 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.