Anika (27):

Ik haal veel meer uit mijn dag en maak bewustere keuzes in mijn voeding

Anika wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anika

Twee jaar geleden startte ik voor het eerst met Personal Body Plan, een hele verandering! Ik heb in de loop der jaren, meerdere fitnessabonnementen afgesloten, zonder succes. Ik verzon altijd smoesjes om niet te gaan. Met Personal Body Plan is dat anders.

Ik doe mijn trainingen thuis en wat een succes. Geen smoesjes meer en nog beter: ik heb er haast altijd zin in! Helaas raakte ik na een jaar mijn motivatie kwijt wegens een blessure en ben ik er tijdelijk mee gestopt. Toen viel ik deels terug in mijn oude patronen. Ik bleef wel sporten, maar minder.

Eind 2019 begon het toch weer op te kriebelen. Ik miste de energie die ik van sporten kreeg. Je krijgt zoveel energie van sporten. Het is voor mij dan ook een uitlaatklep. Ik voel mezelf fitter, haal veel meer uit mijn dag en maak bewustere keuzes in mijn voeding.

Je mag heus wel een keer een frietje eten of een bakje chips eten. Daardoor kan je het ook volhouden. Mentaal word je er ook sterker van. Ik slaap beter en ben minder snel moe en raad het iedereen aan!

— Anika

Het plan van Anika

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.