Angelique (25):

Ik doe nu waar ik mij goed bij voel

Angelique wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Angelique

Een aantal jaar geleden deed een goede vriendin van mij aan Personal Body Plan. Ik vond het allemaal vrij heftig overkomen, maar zag absoluut resultaat bij haar. Op een gegeven moment is Personal Body Plan wat uit mijn zicht verdwenen, totdat ik actiever werd op social media. Ik heb een jaar lang de resultaten van anderen gevolgd. Afgelopen december heb ik mijn relatie verbroken en heb ik de keuze gemaakt om komend jaar vooral voor mijzelf te kiezen. Personal Body Plan is hier een van de dingen van.

Ik ben in januari begonnen. Met Personal Body Plan heb ik een onwijze stok achter de deur, namelijk mijn Personal Body Coach Marinke. Het helpt mij heel erg dat ik het gevoel heb te moeten ‘verantwoorden’ aan iemand hoe ik mijn eten indeel (terwijl ik de ruimte heb om te doen en laten wat ik zelf wil). Trainingen sla ik niet over, want ik vind het heerlijk om te trainen.  Trainingen zijn fijn, duren niet te lang en het mag gezegd worden: ik zie resultaat! In vier maanden ben ik 6cm kwijt en blijk ik ineens toch een taille te hebben. Ik ben mij bewuster van wat ik wel en niet wil eten en drinken. Ik voel me niet meer ‘schuldig’ als ik iets afsla als iemand iets aanbiedt, want ik doe nu waar ik mij zelf goed bij voel. Andersom weet ik ook dat het echt geen ramp is als ik in een bui ben waarin ik alles wil eten wat los en vast zit, als dit gewoon niet te vaak voorkomt en ik daarna m’n plan weer oppak.

Het is echt een goeie keuze geweest om mij in te schrijven voor Personal Body Plan. Het helpt mij heel erg. De coaching is prettig. Ik kan Marinke dingen vragen en soms, als het even stil is vanuit mijn kant, krijg ik bericht om even te peilen hoe het met mijn eten en trainen gaat. Eigenlijk kan ik het iedereen aanraden! Ik ga nog lekker knallen komende maanden, zodat ik van de zomer eindelijk eens zonder schaamte in bikini durf te lopen en daarbij durf uit te spreken dat ik oprecht lekker in mijn lichaam zit.

 

— Angelique

Het plan van Angelique

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Angelique

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2863 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.