Angelique:

“The difference between wanting and achieving is discipline.”

Angelique wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Angelique

Zo’n 2,5 jaar geleden zette ik de knop om en ging ik fanatiek fitnessen. Zes zware trainingen in de week en ik lette enorm op mijn voeding. Ik dacht dat ik zoveel mogelijk eiwitten en zo min mogelijk vetten en koolhydraten moest eten. Alleen kreeg ik hele heftige spierpijn en stond mijn vooruitgang stil. Ik kwam zelfs in vet aan. Hierdoor sloeg ik enorm door en ging ik tot in het extreme iedere kcal bijhouden. Een gram te veel vet was al echt not done!

Het was tijd voor een verandering en daarom startte ik met Personal Body Plan. Exacte macro’s en een goed trainingsschema zorgden voor rust. Hierdoor maakte ik eindelijk weer progressie en verdween de extreme spierpijn. Op mentaal gebied heeft mijn coach Anneke mij enorm geholpen. Hierdoor ben ik gestopt met het obsessief bijhouden van iedere gram en kcal.

De combinatie van goed eten, fanatiek trainen en rust zorgt voor een strak lijf, energie en zelfvertrouwen. Ik ben nog niet precies waar ik wil zijn, maar dit resultaat is al fantastisch! “The difference between wanting and achieving is discipline.”

— Angelique

Het plan van Angelique

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Angelique

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2193 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.