Angela (26):

Ik geniet van het proces en ben trots om wat ik al bereikt heb

Angela wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Angela

Ik vond mezelf nooit te zwaar, maar was ook niet tevreden met wat ik zag in de spiegel. Voordat ik begon aan Personal Body Plan had ik nooit zin om te gaan sporten. Geen tijd was regelmatig een excuus.

Toen ik afgelopen zomer op het strand in Thailand lag en scrolde door alle resultaten van de deelnemers was bij mij opeens de knop om. Ook ik wilde dat resultaat behalen!!

Ik ben nu inmiddels 12 weken bezig en ik voel mij super gemotiveerd. Ik geniet van het proces en ben trots om wat ik al bereikt heb. Tuurlijk heb ik ups en downs, maar ook die kan ik steeds beter accepteren.

Mensen uit mijn omgeving vragen vaak hoe ik het volhoud en of het moeilijk is. Naar mijn mening zijn aanpassingen in je leven nooit makkelijk, maar ik geloof echt dat je iets kan bereiken als je echt iets wilt. Ik ontvang veel steun van mijn vriend, vrienden en natuurlijk mijn Personal Body Coach Kirsten.

Kirsten staat eigenlijk altijd voor me klaar. Ze vraagt altijd hoe het met mij gaat en of ze nog voor mij iets kan betekenen. Het is een fijn gevoel dat er iemand achter je staat.

— Angela

Het plan van Angela

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Angela

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4836 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.