Andrea (24):

Ik zit zoveel beter in mijn vel!

Andrea wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Andrea

Bijna een jaar geleden ben ik met Personal Body Plan begonnen en wat heb ik een hoop geleerd! Ik heb zoveel meer inzicht in mijn voeding en trainingen gekregen en het resultaat laat dat ook zien. Ik zit zoveel beter in mijn vel en had van tevoren niet zo’n resultaat verwacht.

Ik heb zoals veel mensen erg lang getwijfeld, maar ik heb geen moment spijt gehad van mijn beslissing. Met alle handvaten en adviezen die ik heb gekregen zie ik de toekomst vol goede moed tegemoet.

Mijn Personal Body Coach Whitley heeft mij de laatste zes maanden gecoachte en heeft dat op een hele fijne manier gedaan! Ze geeft je een schop onder je kont wanneer nodig, maar is ook vol met begrip en adviezen. Superfijne coach!

— Andrea

Het plan van Andrea

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.