Ananja (25):

Na de eerste vier weken had ik al een mooi resultaat!

Ananja wilde afvallen en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Ananja

Tijdens mijn zwangerschap ben ik 22 kilo aangekomen. Nadat mijn dochter was geboren was ik ongeveer tien kilo kwijt, dus moest er nog twaalf kilo af. Met veel sporten in de sportschool en verschillende diëten raakte ik de kilo’s kwijt en was ik weer op mijn oude gewicht.

Helaas was ik niet tevreden. Als ik in de spiegel keek zag ik dat de meeste kilo’s op mijn heupen waren gaan zitten. Wat ik ook deed: ik kreeg mijn heupen en billen niet smaller.

Een vriendin van mij heeft een vriendin die een Personal Body Coach is bij Personal Body Plan. Ik heb contact gelegd met haar en dacht: het is het proberen waard en ik kan altijd eerst beginnen met de proefperiode!

Die proefperiode was echt super! Ik heb een hele lieve Personal Body Coach (Nadine) die me elke keer weer weet op te peppen om door te gaan! Daarom besloot ik door te gaan met Personal Body Plan.

Na de eerste vier weken had ik al een mooi resultaat. Ik kreeg de smaak te pakken en begon zelfs het sporten leuk te vinden! Ik werkte erg naar de volgende vier weken toe en was benieuwd naar mijn nieuwe resultaat. Ik ben super blij met het resultaat tot nu toe en ik ga zeker nog even door! De billen kunnen natuurlijk altijd nog strakker!

— Ananja

Het plan van Ananja

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ananja

Nadine de Goed (34)

4.4 / 5

2337 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.