Simone:

Als moeder van twee jongens had ik een doel

Simone wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Simone

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik stevig. Niet dik, niet dun, maar stevig. Ik kreeg er steeds meer genoeg van om mij zo te voelen, niet lekker in mijn vel en daardoor ongelukkig zijn. Als moeder van twee jongens had ik een doel. Zo fit mogelijk zijn zodat ik hun bij kan houden. Voordat ik 40 jaar wordt een lijf creëren waarvan ik weet dat het er in zit. Ik heb gelukkig nog een aantal jaren te gaan 😉 ⠀⠀

Al een tijd volgde ik de mooie progressies van andere mensen die door middel van Personal Body Plan zo goed in hun vel zaten. Het zij fysiek, het zij mentaal. Dat wilde ik ook! Eindelijk heb ik de stap gezet om te beginnen met Personal Body Plan en samen met mijn Personal Body Coach Cindy Smal heb ik het eerste halve jaar er hard aan gewerkt. Zij wist als geen ander dat het soms anders loopt dan je zou willen als je kinderen hebt. En dat is prima, maar pak de draad daarna gewoon weer op! Gelukkig heb ik een lieve man die mij steunt in wat ik doe, zonder hem was het heel anders gegaan.⠀⠀

Nu zit ik in het tweede halve jaar van mijn Personal Body Plan en komt het neer op discipline. Het is inmiddels echt een levensstijl geworden en ben van plan dit nooit meer anders te doen!

— Simone

Het plan van Simone

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.