Eline:

Als ik terugkijk had ik dit veel eerder moeten doen!

Eline wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Eline

Inmiddels ben ik bijna klaar met mijn eerste periode, 14kg lichter en aardig wat centimeters smaller.

Na al verschillende dingen geprobeerd te hebben, kwamen de kilo’s er vervolgens gewoon weer aan. Heel frustrerend! Ik ben dan ook niet van de één op andere dag begonnen met Personal Body Plan, in mijn hoofd heef het anderhalf jaar geduurd tot ik deze stap durfde te nemen.

De trainingen zijn onwijs leuk en uitdagend. Maar natuurlijk zijn er best dagen dat ik mezelf naar de sportschool moet slepen, maar als ik dan ’s ochtends heb staan zweten zit ik de rest van de dag vol energie en trots. Daarnaast vind ik het ook een sport om iedere dag mijn balkjes zo groen mogelijk te krijgen. Door Personal Body Plan ben ik me zoveel bewuster van wat ik in mijn mond stop en ik ben op een heel andere manier gaan eten.

Personal Body Plan heeft mij niet alleen veel geleerd over training en voeding, maar ook na laten denken over mijn eigen gedrag. Het heeft me de regelmaat, discipline gebracht die ik nodig had en hierdoor kijk ik anders naar dingen. Als ik zin heb in een stroopwafel, of hagelslag op brood of een lekker zakje chips maak ik daar bewust de keuze voor en laat ik iets anders staan.

Dit is meer dan ik had durven dromen in zo’n korte tijd en ik mezelf een levensstijl aangeleerd die ik kan volhouden. Als ik terugkijk had ik dit veel eerder moeten en kunnen doen.

— Eline

Het plan van Eline

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.