Alexandra (24):

Iedere meting was weer een feestje voor mezelf

Alexandra wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Alexandra

Eigenlijk schreef ik geheel verassend, zowel voor mij als voor mijn omgeving, mijzelf in voor Personal Body Plan. Ik was namelijk al die mooie resultaten van Personal Body Plan deelnemers aan het bekijken en dat wilde ik ook bereiken!

Ik was al eerder op eigen kracht 7 kilo kwijtgeraakt, maar om die 7 kilo niet meer terug te krijgen had ik een extra hulpje nodig. Dat heb ik gekregen met Personal Body Plan!

Inmiddels ben ik 8 kilo kwijt en ga ik een ander traject in om mijn lichaam nóg meer te shapen naar hoe ik het wil. Ik ben super tevreden met het resultaat dat ik nu heb en krijg onwijs veel complimenten van iedereen om mij heen. Ik zit lekkerder in mijn vel en gun iedereen dit gevoel!

Mijn Personal Body Coach Gert-peter is een topper. Ik kan alles bij hem kwijt. Hij geeft mij goede adviezen, hij weet wat mijn doelen zijn en werkt daar samen met mij daar naartoe.

— Alexandra

Het plan van Alexandra

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Alexandra

Gert-Peter Noordegraaf (52)

4.27 / 5

576 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.