Alex (40):

De beste investering is immers een investering in jezelf!

Alex wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Alex

Afgelopen winter ben ik 40 geworden. Hoe gaaf is het om nu te kunnen zeggen dat ik fitter ben dan op mijn 30e. Ik heb meer energie en kan nog steeds hard knallen op het water met kitesurfen!

In de laatste jaren ben ik bewuster geworden hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen. Wil je blijven genieten van alle mooie dingen in het leven, dan moet je beginnen bij de basis. In mijn beleving is dat een gezond, fit en uitgerust lichaam. Als je lief bent voor je lichaam, ben je ook positiever en energieker. Je hebt meer plezier en succes in alle andere aspecten van het leven.

In het najaar van 2018 ben ik mijn broer plotseling verloren, wat een hele klap was. In diezelfde periode kregen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Een bizarre periode van diepe dalen, maar toch ook wel hoge pieken.

Om mezelf weer een beetje terug te vinden, besloot ik weer mee te doen aan Personal Body Plan. In 2017 heb ik namelijk ook al twee keer een half jaar Personal Body Plan gedaan, waarin ik prima resultaat heb behaald.

Personal Body Plan geeft mij een prima basis. Ik kan mijn voeding op een makkelijkere manier tracken, ik krijg mooie trainingsschema’s die regelmatig wisselen en een Personal Body Coach als sparringspartner.

Ik vind het heel fijn om een Personal Body Coach te hebben die dezelfde lifestyle heeft, ook omdat ik 99% vegan eet. Van mijn Personal Body Coach Riek heb ik nieuwe dingen geleerd over voeding.

Als veganist is het lastiger om aan je eiwitinname te komen, zeker als je niet de hele dag sojaproducten en shakes wilt gebruiken. En hoe zorg je ervoor dat je voldoende vetten binnenkrijgt en variatie houdt binnen je voedingspatroon?

En eerlijk is eerlijk, stiekem doe je ook net even beter je best als je een coach hebt. Althans, zo werkt dat bij mij wel.

Personal Body Plan is echt een aanrader! Naast een drukke baan en een gezinnetje kan ik prima de tijd vinden voor de workouts in de gym. Vier keer per week trainen is echt geen opgave als je de juiste mindset hebt gevonden. De beste investering is immers een investering in jezelf!

— Alex

Het plan van Alex

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.