Albert (45):

Wat ik erg prettig aan Personal Body Plan vind is dat er zoveel lekkere variatie is met eten en dat je moet leren omgaan met de eetmomenten

Albert wilde afvallen en volgde daarom Running

Het verhaal van Albert

Op 31 december 2018, om 18:00 deed ik met Personal Body Plan een gooi naar een ander leven. Voor het eerst maakte ik oud en nieuw mee zonder oliebollen en drank. Later kreeg ik van mijn Personal Body Coach te horen dat dit niet nodig was. Het is namelijk geen dieet, maar je leert anders omgaan met eten en gedachten. ‘Oke’, dacht ik, ‘dit kunnen interessante weken worden. Ik mag alles, maar hoe dan?’

Mijn Personal Body Coach Merit heeft mij in het begin dicht op de huid gezeten. Van al mijn eten moest ik een foto maken. Mijn dochter lag in een deuk als ik weer eens een foto aan het maken was. Ik kon niets meer verbergen, mijn hele privéleven kwam bloot te liggen.

Wat ik erg prettig aan Personal Body Plan vind is dat er zoveel lekkere variatie is met eten en dat je moet leren omgaan met de eetmomenten. Geen enkele dag of week had ik honger. Dit leidde mij zeker naar het resultaat wat ik wilde. Ik viel tien kilo af en ik liep de halve marathon van Leiden in mei 2019.

Met die tien kilo en de halve marathon heb ik mijn doel behaald. Nu ga ik doorzetten. Langzaam gaan er steeds weer wat centimeters en gewicht vanaf, zonder dat ik na hoef te denken wat ik eet. Waar ik erg trots op ben zijn de momenten waarop ik het even zwaar had en dan toch niet die snelle vette hap nam. Hoe lastig het ook was, ik nam gewoon die appel, die tomaat of dat radijsje.

Ik voel dat ik de laatste weken erg lekker in mijn vel zit en het lijkt alsof ik de wereld weer aankan. Ik lees in de ochtend de lessen als ik in bed lig. Hierdoor verander ik mijn mindset en voel ik mij weer zelfverzekerd. Dit lijkt misschien makkelijk, maar ik ben niet zo van het schrijven. Ik heb alle lessen gelezen en soms een opmerking geplaatst. Dat vond ik moeilijk, maar het heeft mij wel zover gebracht.

Mijn Personal Body Coach Merit heeft ervoor gezorgd dat ik de eindstreep haalde. De laatste weken ging het bijna als vanzelf en daar ben ik het meest trots op. Mijn eetpatroon en mindset zijn anders. Merit, bedankt voor alles. Zonder je coaching had ik het niet gered!

— Albert

Het plan van Albert

Running

Wil jij je hardloopprestaties verbeteren met krachttraining, maar weet je niet hoe? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.