Albert-Jan (25):

Ik zie op alle fronten resultaat

Albert-Jan wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Albert-Jan

Waar misschien wel mijn grootste motivatie vandaan kwam om te starten met mijn Personal Body Plan is mijn diabetes type 1. Al jaren keek ik er niet naar om. Ik maakte er een zooitje van en ik voelde me vaak niet lekker in mijn vel. Ik had al meerdere pogingen gedaan om dit weer op de rit te krijgen, maar de motivatie was altijd zo laag dat dit na een paar weken weer verslapte. Dit moest anders.⠀⠀

Na het volgen van Personal Body Plan op social media dacht ik: “Dit moet ik gaan doen!” Uiteindelijk heb ik mij ingeschreven met de begeleiding van Personal Body Coach Jeffrey. Alle adviezen over voeding, trainingen, gedrag, en herstel zijn goed onderbouwt en vaak heel erg logisch en goed te begrijpen.

Ik kan met alle vragen bij mijn coach terecht, zoals hoe ik moet omgaan met etentjes en feestjes. Kan dit nog wel en hoe past dit in mijn plan? Een drankje: Ja dat kan. Een feestje: Ja natuurlijk, kijk niet te veel naar dat cijfertje op de weegschaal, maar naar je shape. Ik heb geleerd hier slim mee om te gaan, zodat ik me achteraf niet schuldig voel na een avondje stappen of een etentje.

Ondertussen is mijn levensstijl aangepast en zijn de “slechte” gewoontes verbannen en nieuwe gewoontes voor in de plaats gekomen, bijvoorbeeld het voorbereiden van maaltijden. Door bewust bezig te zijn met de complete levensstijl rondom Personal Body Plan zie ik op alle fronten resultaat: in de spiegel, mijn bloedsuikerspiegel is in orde en ik voel me topfit.

— Albert-Jan

Het plan van Albert-Jan

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Albert-Jan

Jeffrey Goos (31)

4.7 / 5

3119 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.