Abby (34):

Personal Body Plan is voor mij een levensstijl geworden

Abby wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Abby

Nadat ik was bevallen van mijn tweede kindje, wilde ik me heel graag weer fit en sterk voelen. Ook voor mijn zwangerschappen lukte het me nooit om blijvend af te vallen en ik had er voor mijn gevoel geen controle over. Ik was altijd zwaarder dan ik wilde en ondanks dat ik veel sportte, was ik nooit helemaal tevreden over hoe ik eruitzag.

Zes weken na mijn bevalling ben ik begonnen met Personal Body Plan, de oefeningen deed ik tussendoor. Inmiddels ben ik fitter en sterker dan voordat ik moeder werd. Personal Body Plan is voor mij een levensstijl geworden.

Ik hou heel erg van koken en lekker eten, en heb ook periodes dat ik minder focus op mijn plan heb. Maar op het moment dat ik niet meer lekker in mijn vel zit, pak ik het weer op, voer ik mijn eten weer netjes in en zorg dat ik intensiever sport. In korte tijd voel ik me dan weer fit.

Op deze manier heb ik gevoel van controle, dat geeft heel veel rust. Ook als moeder van een meisje vind ik het belangrijk om een gezonde verhouding met eten en mijn lichaam te hebben. Ik voel me nu mentaal en fysiek fit, sterk en gezond.

Mijn Personal Body Coach Anneke Rijks (@annekerijks) is daarbij heel belangrijk. Ze is een hele fijne coach, heel relaxt, maar wel een klankbord en door de metingen toch een stok achter de deur.

— Abby

Het plan van Abby

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Abby

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2304 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.