Wendy (32):

Aanmelden voor Personal Body Plan was de beste keuze!

Wendy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Wendy

Al enige tijd was ik niet tevreden met mijn lichaam. Daarom besloot ik een aantal jaar geleden om te starten met Personal Body Plan. Ik had veel goeie resultaten gezien!

Ik ben er een half jaar tussenuit geweest omdat ik dacht dat ik het wel zelf kon, maar helaas lukte dat niet en kwam ik weer aan. Daarom heb ik me daarna weer aangemeld. En dat was toch wel de beste keuze.

Mentaal ben ik nog niet klaar, maar met mijn Personal Body Coach Reangelo (@reangelowillems) gaat dit de goeie kant op. Hij helpt waar nodig is en komt met goeie tips en trucs!!

Ook ik heb ups en downs. De weekenden vind ik het lastigste van allemaal omdat ik een heel ander ritme heb dan doordeweeks, maar het gaat steeds beter!

— Wendy

Het plan van Wendy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.