Fiona:

In 5 maanden ben ik al bijna 15 kilo kwijt!⠀ ⠀

Fiona wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Fiona

Al jaren was ik veel te zwaar, maar ik deed er nooit echt iets aan. Tijdens mijn zwangerschappen viel ik in totaal 13 kilo af. Dat was het moment dat ik dacht: en nu moet die knop om. Ik wilde een permanente oplossing, dus geen dieet. Maar ik zag er erg tegenop, want hoe combineer je werk, man, twee kids, sporten én anders eten?!⠀

Geïnspireerd door een vriendin die me heel veel vertelde over Personal Body Plan, en de mooie foto’s op Facebook en Instagram besloot ik de sprong te wagen en daar ben ik zo blij mee!! In 5 maanden ben ik al bijna 15 kilo kwijt! Ik heb een kledingmaat die ik al zeker 10 jaar niet meer heb gehad (en waar ik me over blijf verbazen haha!), en heb meer energie dan ooit!

Ik leer elke dag; over eten, over sporten, over mezelf, én het is heel goed te combineren met mijn gezin. Ik heb een blessure opgelopen in januari, maar mijn geweldige coach Natasha Bult zorgt ervoor dat ik een trainingsschema op maat krijg. Daarnaast pept ze me op als ik het even niet zie zitten, en fluit ze me terug als ik te hard van stapel loop. Mijn eerste half jaar zit er bijna op, maar ik ga zeker door met mijn lieve coach!

— Fiona

Het plan van Fiona

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.