Ellen (33):

Binnen een half jaar was ik weer in shape

Ellen wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Ellen

Tot de 40 weken heb ik het Pregnancy Plan gevolgd, inclusief de trainingen. Na een paar weken herstel, werd het tijd om met het Mommy Plan aan de slag te gaan. Vanaf drie weken begon ik het trainen langzaamaan op te pakken en het voelde goed om weer bewust bezig te zijn met gedrag, voeding, training en herstel.

Mijn bekken(bodem) is veel stabieler gebleven tijdens deze zwangerschap t.o.v. de vorige zwangerschap/bevalling/herstel na de zwangerschap.

Al snel boekte ik resultaat en ik merkte ook dat ik niet vanaf nul hoefde te beginnen door het Pregnancy Plan. Binnen een half jaar was ik weer in shape. Nu op naar het volgende doel. Ik heb het tracken wat meer loslaten en vertrouw op mijn gevoel.

Ik heb deze resultaten bereikt dankzij mijn Personal Body Coach Marjolein Agtereek. Thanks voor de motivatie, de spiegel, de stok achter de deur en je luisterend oor. Ze motiveert me op een begripvolle manier. En met haar twee kids is ze een voorbeeld voor me.

— Ellen

Het plan van Ellen

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ellen

Marjolein Agtereek (40)

4.81 / 5

2716 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.