Sandra (34):

Ik zou iedereen zo’n fijn cadeau voor zichzelf gunnen

Sandra wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Sandra

Beginnen met Personal Body Plan is nog steeds één van de beste beslissing die ik voor mijzelf heb genomen. Ik zou iedereen zo’n fijn cadeau voor zichzelf gunnen.
Het is voor mij een fijne stok achter de deur en heeft mij al veel kennis over beweging, voeding en mentale gezondheid bijgebracht.

Ik ben al wat langer bezig met Personal Body Plan en nadat mijn toenmalige Personal Body Coach halverwege vorig jaar stopte, ben ik een beetje zoekende geweest naar de juiste match. Begin dit jaar, bij de start van mijn nieuwe periode, ben ik begonnen met Marinke als Personal Body Coach en wat ben ik daar blij mee!

Wij hebben wekelijks op een vaste dag contact met elkaar en die vastigheid vind ik erg prettig. Zij voorziet mij van hele fijne, bruikbare tips wanneer ik vragen heb en motiveert mij enorm! Ik ben trots op het resultaat so far en daarmee bedoel ik zeker niet alleen het fysieke resultaat! Ik kijk ernaar uit de onwijs fijne lifestyle die ik nu heb nog verder te ontwikkelen en te finetunen samen met mijn coach.

— Sandra

Het plan van Sandra

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sandra

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2883 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.