Mathiske (31):

✨- 10 KG! ✨

Mathiske wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mathiske

Mijn eigen eerste doel om te behalen.
Ik vond mezelf niet echt ‘te dik’ maar mijn BMI was zo hoog dat ik het niet OK vond. Als dit nu al is, wat moet er dan de rest van m’n leven. Tijd om wat te doen.

Hoewel ik mentaal echt moeite heb om dit soort dingen te doen, helpt het me ook echt. zelf sporten, zeker niet te veel druk op mezelf leggen maar wel opletten met wat ik naar binnen schuif.

Kcal management, en dat duurt even, het is geen quick fix, geen wonder drankje of tovermiddel. Simpelweg meer kcal eruit dan erin.
Ik ben begonnen met restorative yoga, meer wandelen, naar rustig oefeningen doen en nu zijn we lekker bezig met interval hardlopen en online les Mills lessen.

Mijn Personal Body Coach Iris heeft me gesteund, ruimte gegevens om mijn eigen ritme in sporten weer te hervatten en een subtiele schop onder mijn kont gegeven.

— Mathiske

Het plan van Mathiske

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mathiske

Iris Mulder (30)

4.39 / 5

270 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.