Sanne (24):

Inmiddels ben ik 20 kilo kwijt!

Sanne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sanne

“Inmiddels ben ik 20 kilo kwijt!” 
 
Ik ben begin dit jaar begonnen aan Personal Body Plan en het is de beste beslissing van 2020! Ik volgde Personal Body Plan al een tijdje via Instagram en las veel positieve verhalen. Ik dacht dit zou toch bijna niet kunnen? Zou mij dit ook lukken? Veel twijfel dus.  
 
Een vriendin van mij deed het ook en haalde me over om het te gaan doen. Dus ben ik samen met mijn zusje de uitdaging aangegaan! Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en zijn we allebei 20kg kwijt! Iets wat we vooraf nooit hadden durven dromen!  
 
Personal Body Plan verandert je kijk op eten, zonder dat je dingen hoeft te laten staan! Ik leerde dat het niet zo zeer de hoeveelheden waren die ik at maar de combinaties. Het is echt dat steuntje in de rug die ik nodig had!  
 
Ook mijn Personal Body Coach Gaby  heeft me er echt doorheen gesleept! Ze weet me elke keer weer te motiveren. Het is fijn om zo iemand als coach te hebben. Ze heeft me er echt op bepaalde momenten doorheen gesleept! Soms zit je gewoon even niet lekker in je vel en zij was er dan om je weer even op te peppen! 
 
Ik zit nu weer heerlijk in mijn vel! Ik durf weer dingen die ik lang niet meer hebt gedurfd, het heeft me weer meer zelfvertrouwen gegeven! Ik zou tegen iedereen willen zeggen die nog twijfelt! Ga Personal Body Plan proberen, het is echt de moeite waard! 

— Sanne

Het plan van Sanne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sanne

Gaby Jacobs (31)

4.79 / 5

973 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.