Ellen (22):

In het begin was ik sceptisch, maar al snel boekte ik met Personal Body Plan resultaat

Ellen wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ellen

Ik was altijd bekend met sporten en voeding, maar na twee jaar niet goed voor mezelf zorgen, wilde ik de regie weer in eigen handen pakken.

Ik begon daarom met een half jaar Personal Body Plan. In het begin was ik best wel sceptisch over Personal Body Plan. Maar al snel merkte ik vooral mentale progressie. Mentaal ging ik super vooruit, fysiek minder dan ik had verwacht.

Maar ik gaf niet op. Het gaat immers niet vanzelf. Dus ik verlengde met een jaar en ging een dag extra in de week trainen. Langzaam maar zeker begon ik nu ook fysieke progressie te boeken. Ik werd sterker en fitter and I liked it!

Sinds de laatste maanden is Ikaika Husslage (@ikkihurley) mijn Personal Body Coach. Wat een topper is dat. Ze geeft me dagelijks echt enorm waardevolle feedback, zodat ik kan leren en kan groeien in mijn mindset of fysiek. En haar drive werkt echt aanstekelijk! Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik weet zeker dat ik dat hoe dan ook ga bereiken!

— Ellen

Het plan van Ellen

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ellen

Ikaika Husslage (31)

4.9 / 5

2031 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.