Hans (28):

Ik ben erg tevreden over het resultaat dat ik in zo’n korte tijd heb geboekt en kijk uit naar de komende maanden

Hans wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Hans

De reden dat ik met Personal Body Plan ben gestart, is omdat ik kennis wilde opdoen op het gebied van voeding. Ik heb altijd veel gesport, maar heb me niet eerder gericht op wat mijn lichaam aan voedingsstoffen nodig heeft.

Sinds januari 2020 ben ik daarom begonnen met Personal Body Plan. Waar ik eerst sceptisch was over het dagelijks bijhouden en invullen van alle voeding, blijkt dat goed te werken en is het voor mij de weg naar progressie.

Voor mij is dit een interessant en leerzaam proces dat voor iedereen haalbaar is. Mijn Personal Body Coach Bob Franssen (@pbpcoach_bob) is kundig en weet me op de juiste momenten te triggeren.

Hij denkt met me mee in mijn voeding en houdt mijn progressie in de gaten. Waar nodig stuurt hij bij. Door Bob krijg ik net dat duwtje in de rug om het goed te blijven volgen en zo meer progressie te boeken.

Ik ben erg tevreden over het resultaat dat ik in zo’n korte tijd heb kunnen boeken en kijk uit naar de komende maanden!

— Hans

Het plan van Hans

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Hans

Bob Franssen (37)

4.58 / 5

2360 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.