Leon (28):

Personal Body Plan heeft mij geleerd om balans te krijgen in mijn voeding

Leon wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Leon

Ik hield nooit van sporten, maar van eten daarentegen wel, haha. Dit resulteerde erin dat ik steeds meer aankwam. Tot het moment dat ik inzag dat het anders moest.

Hierna heb ik mij voor Personal Body Plan aangemeld. Ik ben in eerste instantie begonnen met drie keer in de week sporten. Waar ik eerder altijd een excuses had om niet te gaan, werd dit langzaam minder. Ik begon het sporten daadwerkelijk leuk te vinden.

Zo leuk dat ik nu drie tot vier keer per week krachttraining doe en daarnaast nog eens twee tot drie keer per week probeer hard te lopen.

Fitter dan dit ben ik nooit geweest. Personal Body Plan heeft mij geleerd om balans te krijgen in mijn voeding. Waar ik voorheen at waar ik zin in had, let ik nu op wat ik eet en compenseer ik dingen.

Mijn Personal Body Coach Bob Franssen (@pbpcoach_bob) helpt mij hierin erg goed. Hij denkt met mij mee en geeft aan wanneer ik op dingen moet letten. Daarnaast krijg ik goede tips voor de uitvoering van oefeningen of over voeding.

— Leon

Het plan van Leon

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Leon

Bob Franssen (37)

4.58 / 5

2392 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.