Linda (29):

Inmiddels ben ik 100 dagen op weg en ik ben heel tevreden met het resultaat tot nu toe

Linda wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Linda

Op nieuwjaarsdag zat ik op de bank en was ik totaal niet tevreden met hoe mijn lichaam er uitzag. Ik voelde me dik, zat niet lekker in mijn vel en had vage hormonale klachten. Dit moest anders.

Personal Body Plan had ik al vaak op social media met alle goede resultaten voorbij zien komen. Ik heb me op dat moment direct opgegeven om op 6 januari te starten.

Ik had geen idee waar ik aan begon, maar had wel een duidelijk doel voor ogen: afvallen, fit worden en weer lekker in mijn vel zitten. Ik word dit jaar 30 en dat vind ik een ding. Als ik dan 30 word, wil ik dit als de fitste versie van mezelf worden.

Inmiddels ben ik 100 dagen op weg en ik ben heel tevreden met het resultaat tot nu toe. En dat met gewoon normaal eten, zonder crash dieet en lekker sporten. Ik voel me fit en energiek. Dat ik met Personal Body Plan ben begonnen is dus een goede keuze geweest!

Mijn Personal Body Coach Femke Meindertsma (@pbpfemmes) heeft me de afgelopen 100 dagen voorzien van tips en adviezen om mijn minset te veranderen en om gemotiveerd te blijven! Ze is een hele fijne coach!

— Linda

Het plan van Linda

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Linda

Femke Meindertsma (34)

4.57 / 5

248 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.