Lotte (25):

Door kleine stappen te zetten, krijg ik steeds meer zelfvertrouwen

Lotte wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lotte

Op 26 november 2017 ben ik begonnen met afvallen. Ik wilde al heel lang afvallen, maar deed het echter nooit. Toen ik eens op de weegschaal ging staan, schrok ik. Ik was er toen echt klaar mee en wilde wat aan mijn overgewicht doen.

Eerst ging ik beter eten, waardoor ik 6 kilo afviel. Daarna ging ik shaken, waar ik nog eens 2 kilo mee afviel. Maar ik kwam steeds weer aan. Ik raakte daardoor in een dip en ging op een ongezonde manier afvallen. Maar steeds kwam ik weer aan.

Na onze laatste vakantie besloot ik het echt serieus aan te pakken. Ik had altijd moeite om te bukken, was uitgeput als ik een trap opliep en was al die opmerkingen zat. Het was tijd om voor mezelf te kiezen en ik schreef me voor Personal Body Plan in.

Door kleine stappen te zetten, krijg ik steeds meer zelfvertrouwen. Ik ben trots op mezelf, maar zonder mijn Personal Body Coach Gianna Steijger (@pbpcoach.gianna) was mij het niet gelukt.

Gianna steunt me waar nodig, ze adviseert me en helpt me. Samen kijken we wat het beste voor mij is om te doen. Maar ze stelt de vragen zo dat het vanuit mij moet komen. Ze is echt een hele fijne coach!

— Lotte

Het plan van Lotte

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Lotte

Gianna Steijger (31)

4.5 / 5

241 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.