Iris (24):

Ik ben inmiddels 18 kilo afgevallen

Iris wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Iris

Na het zien van de progressiefoto’s van anderen op Instagram ben ik mijzelf gaan verdiepen in Personal Body Plan. Zelf had ik namelijk al meerdere pogingen tot afvallen ondernomen. Ik viel dan wel af, maar kwam uiteindelijk ook weer aan.

De foto’s en de verhalen van andere members hebben mij uiteindelijk overtuigd en ik meldde mij aan voor Personal Body Plan. Ik moet zeggen dat ik nog geen seconde spijt heb gehad. We zijn nu anderhalf jaar verder ik ben inmiddels 18 kilo afgevallen.

Mijn Personal Body Coach Melany Arends (@melany.arends) is daarbij heel fijn. Ze zegt niet hoe je het moet doen, maar ze geeft goede tips om verder te kunnen. Ze is een goede steun in de rug op de mindere momenten en helpt je wanneer je het nodig hebt.

— Iris

Het plan van Iris

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Iris

Melany Arends (30)

4.72 / 5

664 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.