Nina (22):

Personal Body Plan is het duwtje in de rug dat ik nodig had

Nina wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nina

Na twee stages in het buitenland was ik nogal wat aangekomen en niet gelukkig toen ik in de spiegel keek. Toen ik weer een beetje op mijn voeding ging letten vlogen de eerste kilo’s er best makkelijk vanaf.

Maar na een aantal maanden kwam ik stil te staan en kwam ik zelfs een beetje aan. Ik had een terugval en ik wilde niet weer aankomen. Na de feestdagen was ik er klaar mee en heb ik mij aangemeld voor Personal Body Plan.

Toen ik mij aanmeldde vond ik het belangrijk om een Personal Body Coach uit te zoeken die mij begrijpt en mij ook kon begeleiden als ik op reis zou zijn. Ik kwam uit bij Anneke Rijks en dit was een hele goede keus. Anneke leeft mee, helpt je waar nodig, is echt geïnteresseerd in mij en helpt me om doelen te stellen.

In de afgelopen 3 maanden heb ik ontzettend veel geleerd over met name voeding. Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn, dus de workouts passen goed bij mij. Ik voel me fitter en begin steeds blijer te worden wanneer ik in de spiegel kijk.

 

— Nina

Het plan van Nina

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Nina

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2185 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.