Iris (45):

Doordat ik alles ‘mag’ eten, lukt het mij goed om balans te houden

Iris wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Iris

Ik zou mijzelf beschrijven als een alles-of-niet-mens. Óf ik was heel verantwoord bezig met voeding, of alle remmen gingen los. Op het moment dat het met voeding minder goed ging, liet ik het sporten ook voor wat het was, het had tenslotte toch geen zin.

Na lang twijfelen ben ik begonnen met Personal Body Plan. Ik was bang dat dit moeilijk in te passen was in het leven van een werkende moeder in een druk gezin. Maar het tegendeel is waar; Personal Body Plan geeft mij dagelijkse structuur en houvast. De gedragslessen geven mij goed inzicht in mijn zwakke plekken.

Doordat ik alles ‘mag’ eten, lukt het mij goed om balans te houden en de trainingen vind ik erg leuk en afwisselend. Mijn Personal Body Coach Jacqueline Hoge (@sjakki) ondersteunt dit met goede tips en motiveert zonder te oordelen.

Ik heb voor Jacqueline gekozen omdat zij, als werkende moeder in een druk gezin, ervaring heeft met Personal Body Plan. Ze heeft goede tips om alles simpel te houden zodat het makkelijk is in te passen in mijn leven.

— Iris

Het plan van Iris

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Iris

Jacqueline Hoge (50)

4.68 / 5

3384 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.