Alex (22):

Personal Body Plan is zeker een stok achter de deur

Alex wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Alex

Voor mij was beginnen aan Personal Body Plan een vrij grote stap. Ik ging van af en toe sporten, naar vier keer per week sporten. Daarnaast ging ik structureel mijn voeding bijhouden.

Ik ben zelf erg van het doelen halen, dus ik baal er soms van wanneer ik een keer mijn doelen niet haal of wanneer mijn training minder is gegaan.

Mijn Personal Body Coach Niels (@nielsmetzelaar) heeft mij hier goed mee leren omgaan. Ik probeer nu per week doelen voor mezelf te zetten en deze te behalen. Als het een keer niet gaat zoals ik wil, kan ik het de volgende dag gewoon weer oppakken.

Niels vertelt me vaak: “Gewoon morgen weer doorpakken. Soms gebeurt er iets wat je niet had verwacht, so be it! Je resultaat zal er niks anders van worden. Het zal hooguit wat langer duren.”

Ik ken Niels al vrij lang. Hierdoor weet hij precies hoe en wat hij moet doen/vertellen om mij te stimuleren! Hij geeft duidelijke tips met een goed voorbeeld, waardoor ik precies weet wat anders moet of wat er verkeerd gaat. Daarnaast neemt hij ook nog eens de tijd om mij goed te helpen wanneer dit nodig is!

Personal Body Plan is zeker een stok achter de deur. Mijn doel is om 90 kilo te wegen. Ik denk dat dit doel zeker haalbaar is met Niels als mijn coach.

— Alex

Het plan van Alex

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.