Marijke (30):

Soms moet ik de foto’s gewoon even naast elkaar zien om me te realiseren dat ik eigenlijk best wel goed bezig ben!

Marijke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marijke

Ik begon in april 2019 vanuit een opwelling aan Personal Body Plan, haha. Eigenlijk was ik maar half van plan het echt te gaan doen, totdat ik mijn ‘voorfoto’s’ zag.

Hoewel ik al ten minste 10 jaar bezig was met variërende diëten en halve pogingen om te sporten, verviel ik altijd wel weer in mijn oude gemakkelijke gewoontes.

Nu ik met Personal Body Plan bezig ben, zal ik absoluut niet zeggen dat het mij ineens gemakkelijk afgaat, maar toch helpt het enorm dat er iemand mee kijkt naar wat ik eet. Ik ben me ook veel meer bewust van wat ik eet, haha.

Mijn Personal Body Coach Loes Cornelissen (@loescrnlssn) is er altijd voor me, ondanks dat ik het soms lastig vind om mezelf te motiveren. Ik voel me namelijk vreselijk onzeker over alleen naar de sportschool gaan! De oefeningen van Personal Body Plan helpen mij dan ook écht om toch te gaan. Het geeft houvast en richting zodat ik weet waar ik mee bezig ben.

In het begin heb ik dit samen met een vriendin gedaan, dat was nog het allerleukste!! Samen is het toch wel zo gezellig. Gezien de huidige situatie rondom het Coronavirus doe ik de oefeningen nu thuis, wat me eigenlijk ook net zo goed bevalt!

Na de eerste 6 maanden zag ik een enorm verschil. Ik woog voor het eerst in 10 jaar minder dan 80 kilo! Daarna veranderde er een heleboel in mijn privé situatie: ik ben van baan gewisseld en verhuisde naar een ander deel van het land.

Dat was het moment dat ik merkte hoe veel er in mijn gewoontes is veranderd! Ik eet anders… en ik kom dus ook niet weer aan! Ik weeg nu nog steeds hetzelfde als in september en daar ben ik stiekem best een beetje trots op. Soms moet ik de foto’s gewoon even naast elkaar zien om me te realiseren dat ik eigenlijk best wel goed bezig ben!

— Marijke

Het plan van Marijke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.