Mireille (33):

Ik heb mijzelf een nieuw voedingspatroon aan kunnen leren dat goed vol te houden is

Mireille wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mireille

Zeven maanden geleden ben ik begonnen met Personal Body Plan. Dit plan heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven op meerdere gebieden! Zo heb ik op het gebied van voeding veel geleerd! En ik heb mijzelf een nieuw voedingspatroon aan kunnen leren dat goed vol te houden is.

De trainingen zijn enorm uitdagend en leuk om te doen! Ik heb veel geleerd op het gebied van krachttraining en ben het steeds leuker gaan vinden. Ik kijk uit naar mijn trainingen en ik loop met een voldaan gevoel de sportschool uit!

Ik heb zeker ups en downs ervaren binnen dit plan. Soms kom je jezelf keihard tegen. Resultaat zien kost tijd en energie. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal is er een knop die om moet gaan om je gedrag te veranderen.

Mijn Personal Body Coach Marjolein Agtereek (@marjolein_pbpcoach) heeft mij ontzettend geholpen tijdens dit proces! Een tijd lang boekte ik weinig tot geen progressie. Ik zat in een dip. Marjolein heeft mij hier doorheen geholpen en was eerlijk en direct tijdens onze gesprekken.

Ik ben nu trots op mijn lichaam en zit vol energie! Ik durf weer strakke kleren aan te doen en zit superfijn in mijn vel! Ik ga zeker door met Personal Body Plan. Geen twijfel over mogelijk!

— Mireille

Het plan van Mireille

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mireille

Marjolein Agtereek (40)

4.81 / 5

2713 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.