Marlous (26):

Door Personal Body Plan ben ik mezelf gaan accepteren

Marlous wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marlous

Ik ben trots op mijn behaalde resultaat en had nooit verwacht dat dit mij zou lukken. Toen ik begon met Personal Body Plan zat ik niet lekker in mijn vel.

Door Personal Body Plan ben ik gaan leren hoe leuk fitness is, hoe leuk het is om gezonde recepten te maken en misschien wel het belangrijkste: ik ben gaan leren om mezelf te accepteren.

Personal Body Plan helpt je zoeken naar de beste versie van jezelf, het is een cadeautje om jezelf te gunnen. Het brengt je zoveel moois in je leven. Ik voel me fit en het geeft me een enorme boost als ik deze foto’s naast elkaar zie.

Ik ben nu op weg naar de beste versie van jezelf en dit gaat met ups en downs, maar ik weet zeker dat ik mijn doel ga behalen.

Mede dankzij mijn Personal Body Coach Marjolein Agtereek (@pbp_coach_mar). Zij staat altijd voor me klaar, met haar eigen ervaringen, positieve vibe en ze geeft altijd goed advies. Ze blijft zoeken naar oplossingen en weet altijd raad bij de knelpunten waar ik tegen aan loop.

— Marlous

Het plan van Marlous

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marlous

Marjolein Agtereek (40)

4.81 / 5

2799 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.