Charlotte (30):

Ik voel me na 12 weken niet alleen heel veel lichter, maar ik ben ook veel energieker!

Charlotte wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Charlotte

Personal Body Plan is precies wat het zegt: persoonlijk. Na zoveel pogingen tot afvallen, weer aankomen en niet blij zijn in mijn eigen lijf was de maat vol. 2020 werd mijn jaar. Nu is dat helaas met het Coronavirus ietwat anders gelopen, maar één voordeel had ik al: PBP@Home Thuis sporten was voor mij al een paar maanden de normaalste zaak van de wereld.

Voordat ik Personal Body Plan volgde, probeerde ik mezelf iedere dag de sportschool in te slepen. Ik koos een duur abonnement, schafte nieuwe kleding aan en er was niks meer wat me in de weg stond. Toch lukte het me niet om consequent naar de sportschool te gaan.

Daarbij ging ik ook steeds slechter eten, want ik was niet blij met mezelf. Daarom zocht ik naar comfort eten. Toen ik in december in de spiegel keek dacht ik nu is de maat vol. Ik probeer het nog één keer, maar nu met PBP@Home. Wie weet dat dat zou helpen. Dan had ik echt geen excuus meer om het niet te doen.

Dus eind december startte ik met een half jaar PBP@home. Ik koos Lynn Tackaert als Personal Body Coach. Zij sloot perfect aan bij hoe ik in het leven sta en het was precies het zetje in de rug wat ik nodig had. Iemand die zegt: je doet het goed. Ga zo door.

Ik voel me na 12 weken niet alleen heel veel lichter, maar ik ben energieker en mijn zelfvertrouwen heeft echt een boost gehad. Nu volhouden, want tegenslagen zullen er komen.

— Charlotte

Het plan van Charlotte

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Charlotte

Lynn Tackaert (35)

4.77 / 5

3968 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.