John (27):

Ik was nooit echt een sporter, maar door Personal Body Plan ben ik dit wel geworden

John wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van John

Een kantoorbaan, waar ik een groot deel van de tijd zit, brak mij op. Hierdoor ben ik begonnen met Personal Body Plan. Ik was nooit echt een sporter, maar door Personal Body Plan ben ik dit wel geworden.

Het sporten en het tracken van eten waren allemaal nieuw, maar na 38 weken voel ik mij fitter dan ooit. Daarnaast hebben het platform en de ondersteuning van mijn Personal Body Coach Jop Janssen (@joppa3) mij in de juiste richting gestuurd.

Ik ben ontzettend blij met mijn progressie en ik ben nog lang niet klaar! Naast het actief bezig zijn met Personal Body Plan heb ik geleerd dat ik moet genieten van het proces en dat uiteten gaan of een avondje bankhangen (met chips) helemaal niet erg is. Vind een balans tussen het actief bezig zijn en het nemen van rust!

Jop is echt een topcoach door zijn betrokkenheid en enthousiasme. Met de positieve feedback blijf je gemotiveerd. Daarnaast staat hij altijd voor je klaar om tips te geven. Hierdoor had ik het gevoel er nooit alleen voor te staan. Mede door zijn coaching heb ik mezelf een gezondere levensstijl aan kunnen meten!

— John

Het plan van John

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van John

Jop Janssen (30)

4.72 / 5

1032 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.