Patricia (30):

Ik voel mij fitter, sterker en vooral zekerder over mijn lichaam

Patricia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Patricia

De afgelopen jaren schommelde ik qua emotie en gewicht veel. Naar de sportschool gaan was een grote stap. Het ging vaak twee/drie weken goed en dan stopte ik weer. Ik voelde mij slecht, had weinig energie en was niet tevreden met mijn lichaam.

Uiteindelijk heb ik toch de stap gezet om naar de sportschool te gaan en kreeg ik de smaak goed te pakken. Een jaartje regelmatig naar de sportschool gaan, heeft mij doen besluiten mij aan te melden voor Personal Body Plan. Ik bleef staan qua gewicht en mijn lichaam veranderde niet echt.

Ik ben pas 8 weken met Personal Body Plan bezig, maar zie enorm verschil! Dit motiveert enorm. Het eten blijft voor mij lastig, ik ben gek op chocolade etc!

Mijn Personal Body Coach Casper helpt mij hier goed bij door mij niet het gevoel te geven dat ik faal, maar het gewoon weer op te pakken! Ik ben erg benieuwd hoe de rest van de metingen eruit gaan zien. Maar voor nu blijf ik lekker sporten! Ik voel mij fitter, sterker en vooral zekerder over mijn lichaam!

— Patricia

Het plan van Patricia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Patricia

Casper van der Vos (28)

4.67 / 5

379 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.