Nicole (31):

Nicole wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nicole

Ik heb tot de dag van vandaag absoluut geen spijt

Al langere tijd volgde ik Personal Body Plan op instagram. Ik kwam ermee in aanraking doordat een kennis ook Personal Body Plan volgde en mede geïnspireerd werd door haar verhaal.  

Al langere tijd was ik niet gelukkig met mijn lichaam, erg onzeker. Moeder van twee kinderen en dus weinig tijd voor mezelf. Ik vergat mezelf. Dat wilde ik veranderen en dus besloot ik de stap te gaan nemen naar de beste versie van mezelf.  

Ik heb tot de dag van vandaag absoluut geen spijt. Ik voel me prettiger, energieker en kan een goede balans vinden in mijn dagelijks leven. En bovenal, niet te vergeten lekker eten. Ook ik heb tegenslagen maar vergeet niet, moeizame wegen lijden vaak naar de mooiste bestemmingen, dat houd ik in mijn achterhoofd.  

Mijn coach Danny is er op de juiste momenten en geeft de juiste sturing, tips en tricks. Wanneer het even minder gaat motiveert mijn coach mij goed. Hij is een prettige coach! We zijn er nog niet en gaan daarom lekker door. Ik raad het een ieder aan..

— Nicole

Het plan van Nicole

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.