Paul (28):

Het verbaasde mij wel dat ik zoveel voeding kon eten op de dag

Paul wilde en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Paul

Ik was altijd al bezig met het tracken van mijn voeding en het regelmatig gaan naar de sportschool, maar op een of andere manier kreeg ik nooit grip op mijn lichaam. Waarom val ik niet af? Waarom is het allemaal zo lastig? Het kost toch wel heel veel tijd he? Het resultaat bleef achter en ik viel terug in mijn oude gewoontes.

Na het zien van een hoop progressie foto’s, de keuze gemaakt er nu echt voor te gaan! Nu nog opzoek naar een coach die aansluit bij mijn leefomstandigheden. Drukke baan, gezinssamenstelling en voetbal.

Gelukkig was daar Tom Grootendorst en was het vanaf dag een fijn samenwerken. Vanuit zijn visie en tips kon ik verder met het avontuur wat ik aangegaan ben. Het tracken van voedsel had ik al onder de knie, daardoor was het persoonlijk niet tijdrovend. Het verbaasde mij wel dat ik zoveel voeding kon eten op de dag. ik ben nog niet lang bezig en probeer op speelse wijze voeding uit in mijn eetpatroon.

Tom leert mij om het maximale uit een training te halen. Hij stuurt aan op rust en let scherp op mijn voeding. Tom geeft mij vooral tools en advies zodat ik Personal Body Plan eigen kan maken en dit kan toepassen in mijn huidige levensstijl.

— Paul

Het plan van Paul

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Paul

Tom Grootendorst (33)

4.72 / 5

588 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.