Dafne (32):

Ik heb sprongen gemaakt en heb nu een goede balans in voeding

Dafne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Dafne

Voordat ik begon met Personal Body Plan was ik bewust bezig met welke voeding ik at. Daarnaast was ik aan het sporten. Desondanks zag ik geen verschil en had ik moeite om de juiste balans te vinden in mijn voeding.

Een jaar lang zag ik Personal Body Plan voorbijkomen op social media. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en heb ik mezelf ingeschreven. Ik heb geen moment spijt gehad van de keuze.

Ik ben verbaasd wat ik bereikt heb in drie maanden tijd. Fysiek voel ik me sterk en fit. Ik heb sprongen gemaakt en heb nu een goede balans in voeding. Zo heb ik bijvoorbeeld geen schuldgevoel wanneer ik ‘ongezonde’ voeding eet en geniet ik van eten.

Mijn Personal Body Coach Judith heeft mij tips gegeven waar ik op kan letten om de juiste balans te vinden in voeding. Ook heeft zij mij aangemoedigd bij het verhogen van gewichten, waarbij ikzelf dacht het niet te kunnen.

— Dafne

Het plan van Dafne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Dafne

Judith Fonteijne (35)

4.63 / 5

459 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.