Jesse (29):

Ik ben fitter dan ooit

Jesse wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jesse

Ik ben begonnen met Personal Body Plan omdat ik fitter wilde worden. Ik had al enige ervaring met de sportschool en voeding, maar kwam erachter dat ik op mijn eigen manier niet mijn doelen ging behalen.

Toen mijn zoon werd geboren, hadden wij thuis meer structuur nodig. Doormiddel van Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Bob is dit gelukt. Ik heb meer energie en dit merk ik op zowel thuis als op werk. Ik ben blij met de keuze die ik 20 weken geleden heb gemaakt. Ik ben meer te weten gekomen over voeding en trainen en het resultaat is te zien.

Bob heeft mij vooral de eerste weken goed geholpen met het stellen van doelen, structuur in mijn leven en het inplannen van voeding gedurende de week. Doormiddel van tips en het sturen naar de juiste richting.

— Jesse

Het plan van Jesse

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jesse

Bob Franssen (37)

4.58 / 5

2329 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.