Hans (44):

Ik ben 10 kilo kwijt in amper 10 weken

Hans wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Hans

De afgelopen jaren heb ik altijd een gevecht geleverd met m’n gewicht. Ik wist best veel van voeding en bewegen, maar kennis alleen is gewoon niet genoeg. Want die info is overal wel te vinden.

Ik had een systeem nodig, een plan, een doel, een beetje hulp. Waar ik in het verleden koos voor een dieet of een tijdje wat meer bewegen (hielp altijd maar even, resultaat was niet echt goed), ben ik vorig jaar eens beter m’n best gaan doen.

Doelstellingen opgeschreven, gedrag gedefinieerd, support geregeld, en toen aan de gang. Het ging best goed, maar op een gegeven moment stagneerde alles. Mijn motivatie, mijn gewichtsverlies, mijn beweegintenties. Ik gooide het bijltje er weer bij neer. Ik snapte niet waarom het maar steeds niet lukt. Langzaamaan kroop mijn gewicht weer terug naar de 106 kilo die ik voorheen woog.

Toen zag ik weer zo’n succesverhaal van Personal Body Plan op m’n tijdlijn. En nog eentje, en nog eentje… En ik besloot het te proberen.

Met mijn Personal Body Coach Jill ben ik op 30 december gestart met het Fat Ripping Plan premium in de gym. Doelen gesteld, plan gekregen, coaching ontvangen, support geregeld.

Het verschil met mijn eerdere pogingen was snel duidelijk. Veel planmatiger trainen, meer vrijheid in mijn voeding en gedragslessen die mooie inzichten gaven. Ik heb vooral geleerd om veel meer te plannen. In mijn werk als ondernemer, in mijn privé en ook in mijn plan. Niet voor niets is mijn motto geworden: “Plan the work and work the plan.”

 

Ik ben 10 kilo kwijt in amper 10 weken en heel wat centimeters verloren onderweg, energielevels een stuk hoger, kortom doelstelling na 10 weken meer dan bereikt!

Mijn coach Jill is ook super motiverend, altijd positief en helpt me waar nodig. Er staan vaak complimentjes in de chat over voeding of training. Ze is heel betrokken bij mijn reis. Ik ga zeker nog 8 kilo verder, dan kijken waar ik sta en welk volgend programma ik ga volgen. Ik ben nu al een betere versie van mezelf, op naar de beste versie!

— Hans

Het plan van Hans

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.