Emma (28):

Ik heb veel meer inzicht en kennis over voeding en training, maar ben ook de nodige kilo’s en centimeters kwijt

Emma wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Emma

Zoals vele anderen volgde ik Personal Body Plan al een tijd op Facebook en droomde ik ook van zo’n resultaat als ik op de foto’s zag. Het leek onmogelijk en onwerkelijk.

Een vriendin van mij had eerder resultaten behaald door haar deelname en we besloten samen opnieuw te starten. Spannend! Nu na twee jaar kan ik mij niet meer voorstellen waarom het destijds zo onmogelijk leek: de foto’s liegen namelijk niet.

Ik heb een mega mentale en fysieke progressie geboekt. Veel meer inzicht en kennis over voeding en training, maar ook de nodige kilo’s en centimeters kwijt. Uiteindelijk is dat laatste de reden waarom we starten met Personal Body Plan.

Het heeft mij veel meer dan alleen dat gebracht! Ik wil zelf ook heel graag coach worden en heb mijn eigen plan nog eens even met 12 maanden verlengd. Ik ben benieuwd wat de komende 12 maanden mij gaan brengen!

— Emma

Het plan van Emma

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Emma

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4836 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.