Demi:

‘’Het fysieke verschil dat ik nu begin te merken vind ik heel leuk.’’

Demi wilde en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Demi

‘’Het fysieke verschil dat ik nu begin te merken vind ik heel leuk.’’

Ik vond eigenlijk dat ik het niet nodig had om te beginnen met Personal Body Plan. Ik voelde mij prima in mijn lichaam en ondanks dat ik niet sportte, kwam ik ook niet aan. Eten deed ik wel normaal, met net als iedereen af en toe uitschieters in het weekend.

Afgelopen augustus kwam ik op een punt waarbij ik de structuur in mijn leven volledig kwijt was. Op een of andere manier kwam ik maar niet in een goed ritme, voelde ik veel stress en zat mijn hoofd overvol.

Na een paar gesprekken met een collega kwam ik tot de conclusie dat Personal Body Plan mij misschien wel kon gaan helpen bij het vinden van structuur en regelmaat. In eerste instantie had ik dus niet echt een fysiek doel. Ik begon met drie keer in de week trainen en mijn voeding bij te houden. Na twee weken merkte ik eigenlijk al verschil: er kwam steeds meer rust in mijn hoofd. Nu, drie maanden later, zit ik weer helemaal in een ritme. Mijn eerste doel heb ik dus behaald.

Het fysieke verschil dat ik nu begin te merken vind ik heel leuk en wil ik graag gaan doorzetten. Wat mij het meest verbaast is hoe leuk ik het trainen vind. Ik heb altijd geroepen dat sporten niks voor mij is en dat ik het niet leuk vind. Dit kwam voornamelijk doordat ik ook echt geen idee had wat ik aan het doen was. Ook het voedingsgedeelte vind ik geweldig: ik ben graag bezig met het (uit)zoeken van nieuwe recepten en deze binnen mijn Personal Body Plan laten passen.

Mijn coach Maudy motiveert mij op momenten die moeilijker zijn en geeft tips wanneer ik daar om vraag. Ze pusht niet maar inspireert juist, dat vind ik fijn.

— Demi

Het plan van Demi

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Demi

Maudy Tiggelaven (28)

4.53 / 5

1392 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.