Vera (28):

Ondertussen ben ik al 10kg afgevallen

Vera wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Vera

Net zoals vele andere heb ik al veel geprobeerd om af te vallen. Ik ben echt een gezelligheidsdier en daar komt heel vaak een hapje en drankje bij kijken. Sporten deed ik altijd al wel, maar dan was het eigenlijk alleen maar om te compenseren wat ik in het weekend had gegeten en gedronken.

Maar niet alleen in het weekend ging het fout. Ging een collega trakteren? Dat was voor mij het startschot om de hele dag slecht te eten en te drinken. Want, ik dacht dat de dag toch al verloren was door dat stuk taart.

Met Personal Body Plan heb ik geleerd dat je echt nog wel een taartje kunt eten, een wijntje kunt drinken of lekker uiteten kunt gaan. Als alles maar in balans is. Dus tegenover dat taartje staat nu een lekkere salade in plaats van een patatje.

En eigenlijk drink ik elke week nog wel een wijntje. Ik hou het niet vol als ik overal mee moet stoppen. Ook al weet ik dat ik dan meer resultaat zou boeken. Dit is een manier waar ik me goed bij voel en wat ik ook vol houd. Ik voel me fit en zit lekker in mijn vel. Ondertussen ben ik 10 kg afgevallen

Mijn Personal Body Coach Bert is hierbij belangrijk. Hij is een gedreven coach en geeft veel aandacht aan je. Hij is lekker direct en dat is iets wat ik wel nodig heb. Iemand die me even de waarheid verteld als ik weet eens verkeerd heb gegeten en gedronken. En hij geeft daarnaast ook goede tips om betere keuzes te maken.

— Vera

Het plan van Vera

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.