Cathelijne (25):

Het gaat om bewuste keuzes maken!

Cathelijne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Cathelijne

Ik heb mezelf nooit dik gevonden, maar na een vakantie in Curaçao zat ik niet lekker in m’n vel. Het samenwonen, kaasje hier en een wijntje daar waren niet echt bevorderlijk voor een summerbody.

Sporten heb ik altijd veel gedaan: spinnen, halve marathon rennen en bootcampen deed ik intensief. Toch lukte het maar niet om resultaat te zien. Daarom besloot ik met Personal Body Plan te beginnen.

Na 2 maanden zag ik al een enorm verschil! Ik krijg veel support van mijn Personal Body Coach Maikel en hij leert mij dat het echt niet erg is om af en toe te snoepen of wijn te drinken. Dat hoort nou eenmaal bij het leven. Maar hij laat mij wel weten dat het gaat om bewuste keuzes maken en jezelf herpakken na een wat mindere dag!

Je bent een topper Maikel! Ik ben enorm trots op het resultaat en ik hoop andere mensen te inspireren met mijn verhaal!

— Cathelijne

Het plan van Cathelijne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Cathelijne

Maikel Hille (39)

4.61 / 5

680 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.