Monique:

Mijn les is dat alles mogelijk is maar je wel moet willen.

Monique wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Monique

Als persoon ben ik niets veranderd. Ik zit wel weer een stuk beter in mijn vel en ken mijn lichaam weer. Mijn lichaam ziet er bijna weer uit zoals het was 10 jaar geleden.

Mijn mindset is niet zoveel veranderd. Ik had gewoon weer een stok achter de deur nodig en een vaste trainingsstructuur. Gezond eten deed ik altijd al, alleen nu ben ik er weer veel bewuster en creatiever mee bezig.

Door Personal Body Plan ben ik weer intensief gaan trainen, heb mijn oude drive weer terug. En vooral een goed gevoel omdat het resultaat overduidelijk is en dat trainen en goed eten werkt. Ook voor vrouwen van 48+.

Mijn les is dat alles mogelijk is maar je wel moet willen. Geen tijd is geen excuus. Je kunt overal kiezen voor gezond eten ook in restaurants. Ook kun je de avond van te voren je lunch klaar maken en zo voorts. Als je geen koelkast op je werk hebt koop dan zon klein mini koelbox. Wees creatief, internet staat vol met heerlijke makkelijke gerechten die snel te bereiden zijn.

Ook helpt Personal Body Plan je als je het even niet ziet zitten. Wees niet bang voor een terugval. Je doet het alleen voor jezelf!

Toen ik na mijn rugaandoening klaar was met revalideren bij het Rugcentrum en weer redelijk intens aan het trainen was, heb ik mij direct ingeschreven. Ik liep al een tijdje met het idee rond maar wilde zeker zijn dat het ook haalbaar was lichamelijk.

— Monique

Het plan van Monique

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.