Cassie (29):

20 weken geleden had ik niet durven dromen dat ik nu al 10 kilo kwijt zou zijn

Cassie wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Cassie

Overal op social media zie je moeders die direct na de zwangerschap weer helemaal in shape zijn. Helaas was dit geluk mij niet gegeven… Ik baalde van mijn lichaam en voelde mezelf ook helemaal niet fit. ik wilde mezelf niet laten verslonzen, daarom was het hoog tijd om actie te ondernemen. Via via werd ik gewezen op Personal Body Plan en nadat ik op de socials alle echte lijven en mooie resultaten zag heb ik mezelf ingeschreven voor het Mommy Plan, eindelijk weer fit worden waarbij er rekening gehouden wordt met de zwangerschap en de bevalling die ik net achter de rug had en de borstvoeding die ik gaf.

Nog steeds geniet ik van lekker eten, maar in plaats van een zak chips of een chocolade reep geniet ik nu van een bakje chips of een stukje chocola. Ik vind het reuze interessant om met de voedingswaarden van mijn eten bezig te zijn en ondertussen heb ik al een aantal vrienden en vriendinnen gemotiveerd om ook te starten met Personal Body Plan. Dat maakt dit proces nog extra leuk.

20 weken geleden had ik niet durven dromen dat ik nu al 10 kilo kwijt zou zijn, dit motiveert mij enorm om door te gaan. Hopelijk kan ik over een tijdje zeggen dat mijn buikje echt helemaal weg is. Ik voel me fitter en ben ontzettend blij dat ik deze stap genomen heb.

Mijn Personal Body Coach, Lynn Tackaert, geeft mij op een informele en humoristische manier veel bruikbare tips en af en toe een schop onder mijn kont. Ook haar complimenten en motiverende woorden zijn erg fijn, ze lijkt precies te weten wat ik nodig heb.

— Cassie

Het plan van Cassie

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Cassie

Lynn Tackaert (35)

4.77 / 5

3970 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.